Η Susaeta Ελλάς Εκδοτική Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 ως θυγατρική του εκδοτικού οίκου Susaeta Ediciones S.A., ο οποίος, με έδρα τη Μαδρίτη, δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του 1960 στον χώρο του παιδικού βιβλίου. Ο αρχικός στόχος ήταν να εισαχθούν και στην ελληνική αγορά τα πολύ επιτυχημένα βιβλία της ισπανικής μητρικής εταιρείας, η οποία μέχρι σήμερα διαθέτει θυγατρικές και σε άλλες χώρες της Ευρώπης (Ουγγαρία, Ρουμανία, Τσεχία και Τουρκία) αλλά και της Λατινικής Αμερικής.

Στη διάρκεια των 19 χρόνων λειτουργίας της Susaeta Ελλάς, και με έμφαση στον σεβασμό προς το παιδί, έχουμε εκδώσει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών, καινοτόμων και πρωτοποριακών βιβλίων προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται κάθε μήνα με καινούριους τίτλους, που στόχο έχουν να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των μικρών μας φίλων: από πρωτότυπα χαρτονέ, πάνινα και αδιάβροχα βιβλία για τα πολύ μικρά παιδιά, μέχρι διασκεδαστικά και ιδιαίτερα ηχο-βιβλία, βιβλία ζωγραφικής και δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά, εγκυκλοπαιδικά και, φυσικά, πολυάριθμες συλλογές παραμυθιών αλλά και λογοτεχνικά βιβλία για μικρές και λίγο μεγαλύτερες ηλικίες.

Εκτός από τους παιδικούς και εφηβικούς τίτλους, οι εκδόσεις μας έχουν επεκταθεί και στην κυκλοφορία βιβλίων για ενήλικες, με ποικίλη θεματολογία: λευκώματα μωρού, πρακτικοί οδηγοί για την εγκυμοσύνη και τους νέους γονείς, χρηστικά βιβλία μαγειρικής και κηπουρικής.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε στην πλούσια και ζωηρή εικονογράφηση, καθώς επίσης στα κείμενα που τη συνοδεύουν, φροντίζοντας ο λόγος να αγγίζει το παιδικό κοινό. Στόχος της Susaeta είναι να προσφέρει προσεγμένες εκδόσεις που εκπαιδεύουν, ψυχαγωγούν και καλλιεργούν στους μικρούς αναγνώστες την αγάπη για τα βιβλία και την ανάγνωση, ενώ παράλληλα φροντίζει να ικανοποιεί και τα επιμέρους ενδιαφέροντα των ενήλικων αναγνωστών.

Οι εξαιρετικά προσιτές τιμές μας σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας του βιβλίου κάνουν τις εκδόσεις μας να ξεχωρίζουν.

Τα βιβλία μας τα βρίσκετε στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας και της Κύπρου, σε καταστήματα παιχνιδιών, βρεφικών και παιδικών ειδών, καθώς και σε πολυκαταστήματα.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλα τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν!

Ενδιαφέρεστε να δείτε τα βιβλία μας;

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 85, 210 3801067